+31 73 599 49 66

info@betonboring.info

Diamantboren

 

Overal zien wij wel een gat in! Of het nu gaat om het boren van een gat voor een afvoer, proefboringen voor asfalt- en betononderzoek, gaten t.b.v. chemische verankeringen, ventilatiegaten, of gaten voor een open haard kanaal of afzuigkap.

Met behulp van geavanceerde apparatuur kunnen wij in één dag werk gaten boren tot een diameter van wel 1200 mm. Tot een diepte van wel 11 meter. Uiteraard behoren ook kleinere diameters tot de mogelijkheden, daarbij zijn ook veel grotere dieptes mogelijk.

Sleuvenzagen

 

Wij kunnen stofvrij sleuvenzagen met goede stofafzuiging en dozen boren. Voor een indruk van de werkzaamheden zie de diverse afbeeldingen. In alle gevallen gaan wij met de grootste zorgvuldigheid te werk en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk verder kunt met het aanleggen van elektriciteitsleidingen en dozen.

Wij kunnen u uiteraard ook van dienst zijn met het zagen van sleuven voor dilatatievoegen.

 

Diamantzagen

 

Pijnenburg Betonboringen beschikt over moderne vloer - en wandzaagmachines. Bij ons wordt steeds op het scherpst van de snede gewerkt!
Voor ieder zaagprobleem hebben wij de juiste oplossing. Wij kunnen zagen tot een diepte van 55 cm zowel in de vloer als in de wand.

Wij zagen horizontaal, verticaal of onder verschillende hoeken. Of het nu gaat om het zagen van deur- raamsparingen, het loszagen van vloeren, balken etc., of het zagen van sparingen voor trapgaten. Alles met de grootste mogelijke nauwkeurigheid.

De manier waarop wij zagen:
 

230/380 V zaagmachine.

  • Hydraulischezaagmachine (kleine zaagmachine met veel kracht). Met name geschikt voor vonkvrije ( fabrieks -) omgevingen.
  • We kunnen tot 70cm diepte zagen. We beschikken zowel over een hydraulische als een elektrische wandzaag machine.
  • Geluidsarm en trillingsvrij (ziekenhuizen, kantoren etc.)

Bevestigingen

 

Ons leveringsprogramma omvat tevens het boren en aanbrengen van verankeringen, zowel chemische als mechanische verankeringen. Deze kunnen worden geplaatst t.b.v. het plaatsen van prefab elementen, het aanbouwen van constructies aan bestaande gebouwen of kasconstructies, kolommen, hekwerken, machines enzovoort. Daar hoort ook het boren en verlijmen van bewapeningsstaven en stekken bij.

Dankzij jarenlange relaties met toonaangevende leveranciers, kunnen wij ons specialist noemen op het gebied van ankerverlijmingen.

De technische kennis, de jarenlange ervaring en het gebruik van topproducten zorgen ervoor dat u op muurvaste en dus 100% verantwoorde bevestigingen kunt rekenen.

Sloopwerkzaamheden

 

Pijnenburg Betonboringen kan sloopwerkzaamheden in zijn geheel ter hand nemen, het vooraf aanbrengen van beschermende maatregelen en het geheel afvoeren per container.
Of het nu gaat om het slopen van een toilet - of badruimte, vloeren, balkons , grote of kleine objecten, als Pijnenburg Betonboringen weg is kunt u nauwelijks zien dat ze geweest zijn.

Projecten

 

Om een indruk te krijgen wat Pijnenburg Betonboringen gedaan heeft in het recente verleden kijk dan in de Gallerij!